Sparks Fly...
Sunday, 2 December 2012 • Sunday, December 02, 2012 • 0 comments

Assalamualaikum semua :D Haii :)
Ape Khabar ? Sihat Dokkk Lake ? Nimm musim cuti sklah dahh nimm :) 
Dokk Gyy hlidays ke syg weyy ? Hurmm , 

Okeyy , Lame dahh aku dokk updates blog nim kan ? Dahh berabukk dahh . HEhe ,
Soryy ler , lpas Pmr Bruu aku tringt kat blog nim , tp tuu lhaa aku mls nakk updates , HAHA ,
Ksian nye kat kau my blogger weii :D HAHA 

Hurmm , Okeyy dluu aku akn updates sal Shahrul Ikwan kann ? Tp smua tuu dahh tkde dahh :/
Akuu Dahh Breaks dahh 10.11.12 Comeyy Kann trikh tuu ,Hurmm  ,
Trikh tuu buat aku bnci lor :/ Aku syg giler kott kAt yew , Tobatt Pomm , Smpai skrg xlehh buang agyy :( 
Kuann , Akuu rindu mu lhaa :D Kite kwan Bolehh ? Hurmm :/
Okeyy Guys , yg lpas biarlhaa lepass , skrg nimm aku nak kngsi sal Budakk Nimm , 
Name dia Muhammad Afiq Hilmi Bin Maizaidi ,
 Akuu suke pggil dia Apikk ! Tp kwan-2 dia 
pggil APEK , Sbb Mata dia tuu sepet :D HAHA , Akuu syg  giler mu Apikk weii .. Hurmm ,
Aku knal dia mse kat Fb lhaa . trikh aku kple dgn dia 14/11/12 , klu aku Kple agy gn Kuan dahh ckup 11 Month  mse tuuhh :/ Okeyy , Skrg aku ade mu Apikk , Aku ade mu jer Apikk wei , Tuu Pomm Nasib Makk aku suke kat mu suhh aku terima mu Apikk wei <3 Akuu Akn Jge mu Apikk  ,
Aku rindu mu lhaa Sepett wehh :/ 

Tp Skrg kite dh smkin kurang Texts , Otp kann ? Budpe ehh ? Hurmm , Mu sokmo sbukk lhaa
ade tuhh mu bgun lmbt lhaa , bkpe erk ? aku thuu mu ltih tp org lain pomm ltih ugopp syg wehh  , tp dia ttp ingt kt Gf dia ,  4 hari nimm kite dokk text mne , Hurmm , okeyy 
akuu sabor gn mu sayangg wehh , Tp Kann aku terasa ugopp , sakit hati ugopp gn mu , tiap kali aku Onn Fesbuk , ade je sttus mu , tp mse tuhh mu dokk Text Trus akuu , Bkpe erkk ? Hummm ,watever lhaa Apikk asal mu dokk tggal aku sudahh . , 

ILOVEYOUAPIKKSEPET :* Muachh stepekk ! HAHA 

MEET ME
No harsh word please!


Hi people! Be nice and everybody will love you :).



Murnian Forever! i love them all :)


My only mother :)


He is Muhammad Afiq Hilmi ^^